Dagens ridpass

Blev en barbacka tur idag eftersom jag bara hade tänkt jogga henne lite, mjuka upp henne lite och se så att hon kändes bra. 

JOggade runt henne på planen lite och hon var väldigt fin, trodde hon skulle vara lite trög och så efter igår men tvärt om, samlade inte ihop henne direkt utan lät henne mest lunka på och bara röra sig framåt och var nöjd med det. Snirklade runt på volter och åttor och allt kändes väldigt bra. 

Avslutade passet med att hoppa av och leda runt henne lite och lät henne titta runt och lite. Hon fick gå över en plast också, kunde även idag slänga den över ryggen på henne och sedan be henne gå, inga som helst problem. Hon kan vara väldigt cool när hon vill. Hon fick desutom ställa sig och titta in i ladugården en sväng och allt hon ville var att få gå in och äta, haha! Hon hörde att pappa körde runt med kraftfodervagnen och blev ganska taggad. Kul att hon faktiskt kan vara så pass posetiv och inte vara rädd för någonting, så som hon egentlgen är. Tror hon letar spöken annars, hon skulle nästa behöva gå mer än vad hon gör. För hon har blivit en otroligt gladare, finare och sammarbetsvillage ponny sedan dess. (bild sedan i höstas, oj så det såg ut då..) Image

 

Lämna en kommentar